d e   v e r e n i g i n g

Over ons
ZVV Lotus is opgericht op 2 juli 1991. De eerste twee jaar werd er gespeeld in de vrijetijdscompetitie Pact West Brabant. Sinds 1993 komen we uit in de officiƫle zaalvoetbalcompetitie van de KNVB. Dit betekent dat de wedstrijden worden geleid door officiƫle KNVB-scheidsrechters en dat de zaalvoetbalregels van de KNVB worden gehanteerd. Thuisbasis is sporthal de Omganck in Wouw.

Doelstelling
Zaalvoetballen bij ZVV Lotus betekent vooral het met plezier uit kunnen oefenen van je favoriete sport. Hoewel we ook graag goed presteren en vooral met ons eerste team zo hoog mogelijk willen spelen, staat plezier in de sport voorop. Dit komt ook tot uiting in de doelstelling van ZVV Lotus: "de spelers de aspecten van het zaalvoetballen bijbrengen en de spelers plezier geven in hun hobby"

Teams
We willen de teams graag veel eigen verantwoordelijkheid geven. Daarom heeft elk team een vaste contactpersoon. Dit kan een leider, begeleider of speler zijn. Elk team is zelf verantwoordelijkheid voor het goed laten verlopen van de wedstrijden. Dat betekent regelen dat er voldoende spelers zijn, de teamleden informeren over alle wedstrijdzaken, maar ook het op toerbeurt wassen van de tenues.