t o e r n o o i e n

Jarenlang organiseerden we een eigen toernooi met deelname van teams uit alle hoeken van Nederland. De eerste editie vond plaats in 1994. De laatste editie was in 2012. Het toernooi had regionale uitstraling. We mochten zo nu en dan ook Belgische en zelfs Duitse deelnemers verwelkomen. Het Utrechtse JCK/Aiso won 9 van de 19 edities. Bekijk hier alle winnaars.

Jaarlijks komen alle teams van Lotus tegen elkaar uit tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. Een onderling toernooi tussen de teams van Lotus waarbij gestreden wordt om een wisselbeker.

Met jouw team een toernooi spelen?
Elk team dat namens ZVV Lotus in de competitie uitkomt, heeft recht op minimaal één toernooi op kosten van de vereniging. Aanmelding voor toernooien bij andere verenigingen moet altijd worden gemeld aan het bestuur van ZVV Lotus. Je kunt dit doen door te mailen naar info@zvvlotus.nl. Het is niet toegestaan om zonder toestemming onder de naam Lotus of in tenue van de vereniging deel te nemen aan toernooien of aan andere activiteiten.

U organiseert zelf een toernooi?
Organiseert u als andere vereniging een zaalvoetbaltoernooi en wilt u graag een van onze teams daarvoor uitnodigen? Stuur ons dan een mail naar info@zvvlotus.nl.